Videotips

Hieronder staan alle video’s van sprekers en trainers met hun salestip. Ze hebben allemaal belangeloos en enthousiast meegeholpen met deze dag. Heb je nog geen donatie gedaan, maak er dan een over. Ga naar de actiepagina en je helpt Stichting Het Vergeten Kind.

 

Actiepagina

Muriël Versluis is spreker, auteur en eigenaar van Salesdiva. Bij Muriël is Sales een spannende thriller met een hoge FUNfactor. Ze heeft grote klanten aan zich weten te binden zoals: De Telegraaf, KPN, Holland Casino, KLM en veel anderen. Ze is een expert op het gebied van hoe je dergelijke klanten binnenhaalt en haar aanpak kenmerkt zich als direct, vakkundig en vol met humor. Ze heeft met haar masterclasses al enorm veel ondernemers geholpen bij het verhogen van hun omzet en ze geleerd om succesvol te verkopen op een manier die bij ze past.

Hans Zomer is oprichter van MeerBlijeKlanten.nl. Met dit bedrijf helpt hij, samen met een team van ervaren trainers en coaches, bedrijven bij het creëren van een klant- en salesgerichte cultuur. Hans is trainer, spreker en businesscoach. Zijn stijl van begeleiden is interactief, persoonlijk en praktijkgericht.

Marcel Hoefman is trainer en ondernemer bij Kenneth Smit. En een échte salesliefhebber die nooit uitgeleerd is. Hij traint en coacht ondernemers en salesprofessionals die meer nieuwe klanten en opdrachten willen binnenhalen. Volgens zijn opdrachtgevers is Marcel’s aanpak praktisch, pittig en prikkelend. En vooral gericht op ‘doen’ in de praktijk.

Hans Roseboom is een psycholoog met verstand van sales. Hij was directeur van de grootste direct sales organisatie in de Benelux, trainde 1000en salesmensen en was lid van de commissie Educatie van de SMA. Vanuit Forces to Explore verbindt hij persoonlijke ontwikkeling met omzetverbetering voor ICT- en Finance organisaties.

Mieke Langenhuizen SocialMonday is gespecialiseerd in social media marketing, d.m.v. trainingen leert zij bedrijven en ondernemers zichtbaar zijn op socials om er vervolgens omzet uit te halen. Want pas wanneer je de achterliggende gedachte van social media echt begrijpt, zet je het zakelijk succesvol in.

Henk Jan van der Weerd. Passie voor medemens. Dat komt tot uiting in zijn beroep als trainer en ondernemer bij Arbeidsmakelaar. Maar ook door er te zijn voor de medemens dichtbij en ver weg die het moeilijk hebben. Plezier in mijn gezin, sporten (hardlopen en schaatsen) en het mennen van paard met oude koetsjes. Mensenmens.

Corinne Keijzer heeft haar eigen bedrijf Digital Moves en heeft zich in de afgelopen jaren volledig gespecialiseerd in social media marketing en -strategie, met specialisatie LinkedIn. Social selling, personal branding, content marketing en employee advocacy zijn haar speerpunten. Zij traint, spreekt én schrijft boeken voor iedereen die meer wil weten over één van deze onderwerpen.

Edo van Santen is toonaangevend expert op het gebied van pitchen en presenteren. Edo geeft pitch coaching, pitch training, presentatie training en presentatie coaching. Met ruim 30 jaar ervaring coacht Edo met torenhoge impact, energie en inzet, zowel face-to-face, als online coaching.

Feike Cats is Klanthousiasme- en Verleuker expert, auteur en directeur van Houden van Klanten Feike heeft 4 boeken geschreven: “Theorie bestaat niet! (2006)”, “Het Inspiratieboek voor Klanthousiasme (2013)”, “Verleuken kan iedereen (2017)” en “365 dagen Klanthousiasme (2018)”. De boeken gaan over Klantgerichtheid, Klanthousiasme en Verleuken en staan vol met praktische tips & trucs.

 

Harrie van Heck is verkoopfilosoof bij Hecx Business Development. Hij wordt gezien als één van de vernieuwers binnen de verkoop- en marketingwereld. Naast inspireren, motiveren en filosoferen over het verkoopvak vertaalt hij zijn kennis en inzichten op het gebied van de neurocognitieve wetenschap naar praktische en vernieuwende verkoop- en trainingsmethodieken die verrassende resultaten bieden.

Jochum Jarigsma, is omzet-begeleider. Als salestrainer helpt hij bedrijven met 1-100 medewerkers om op een makkelijke manier meer omzet te bereiken. Hij werkt o.a. voor techbedrijven verbonden aan Universiteiten (Yes!Delft, etc) en ook voor urenschrijvers. Meer informatie over Jochum kun je vinden op zijn website: https://accuraad.nl/

Jos Burgers is met meer dan 100 presentaties per jaar een veelgevraagd spreker over onderwerpen als strategie, marketing en klantgerichtheid. Zijn boeken en praktijkervaring vormen de basis voor de presentaties die hij geeft. Hij houdt zijn publiek een spiegel voor en laat mensen anders naar hun werk en hun dagelijkse praktijk kijken. Humor is daarbij een belangrijk wapen, evenals het gebruik van praktijkvoorbeelden. Jos Burgers is auteur van vele bestsellers. In zijn nieuwste boek Thuis ben ik niet zo leuk! vertelt hij meer over het vinden en binden van klanten, met een beetje humor. Meer informatie over Jos kun je vinden op zijn website: https://josburgers.nl/

Niek van den Adel is een internationale inspirerende spreker over persoonlijk leiderschap, veerkracht en klantgerichtheid. Hij schreef de autobiografische bestseller ‘Crash’ en zet als creatieve en daadkrachtige ondernemer alles op alles om de wereld interessanter, mooier en veerkrachtiger te maken. Meer informatie over Niek kun je vinden op zijn website: https://niekvandenadel.nl/

Patrick van Gils is spreker, pitch- & presentatietrainer en businesscoach. Hij heeft inmiddels 25.000 mensen geholpen met zijn praktisch toepasbare 7 staps-personal branding & pitch-formule. Een methode waarmee jij, tijdens en na de Corona-crisis steviger in je schoenen staat, je glashelder overkomt, meer impact maakt op anderen, een onvergetelijk verhaal hebt en de ene na andere klant of nieuwe relatie aantrekt. Meer informatie over Patrick kun je vinden op zijn website: https://toppresentaties.nl/

Petra Iuliano is Business Strateeg en de nr. 1 Verdienmodellen Expert voor ondernemers. Ze is bestseller auteur van het boek 50 Verdienmodellen. Ze stond op de podia van TEDx Rotterdam, het trendevent van Sprout en op het grootste marketing, insights en analytics event (MIE) van Nederland. Nu helpt zij ondernemers met minder moeite meer winst te maken en hun bedrijf op te schalen via de inzet van slimme verdienmodellen. Meer informatie over Petra kun je vinden op haar website: https://www.networkofpurpose.nl/

Robert Schulte begeleidt al meer dan 25 jaar teams en individuen op het gebied van persoonlijk leiderschap, leiderschap, teamontwikkeling, culturele diversiteit, commerciële ontwikkeling en creatief denken. Sinds 2008 vanuit zijn eigen bedrijf Insight from Inside. Robert traint, coach en presenteert in het Nederlands, Engels en Duits.

Serge van Rooij is communicatietrainer en partner bij de Bex Impact Academy.  In de afgelopen vijftien jaar trainde hij honderden mensen. Onder hen ceo’s en Nederlandse ambassadeurs, maar ook ondernemers en andere professionals die er moeten staan op belangrijke momenten in hun carrière. Het eBook Waar laat ik mijn handen kun je hier downloaden.

Stefan Renkema werkt als hoofddocent Sales bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Momenteel is hij daar actief betrokken bij het opzetten van een Master op het gebied van Sales. Daarnaast is auteur van diverse salesboeken en directeur opleidingen bij de YourAbility Business School in Amersfoort waar hij jong sales talent helpt bij het kickstarten van hun sales carrière. Eerder werkte hij in het (inter)nationale bedrijfsleven o.a. als commercieel directeur.

Victor Bonke. Salesmensen die ooit acquisitie hebben gepleegd, zullen hem ongetwijfeld kennen, want hij is auteur van het boek ‘Koud Bellen: Brrr…’. Wie wil weten hoe je de telefonisch acquisitie pleegt, is bij hem aan het juiste adres. Vanuit zijn bedrijf Acquiro geeft hij trainingen over dit weerbarstige onderwerp.

Walter Spruyt is een sales coach en de helft van zijn tijd coacht hij verkopers door samen klanten te bezoeken en nadien te bespreken. Een derde van zijn tijd geeft hij commerciële opleiding, zowel in-company trainingen als open trainingen waarin onder andere baanbrekende inzichten over het afsluitmechanisme besproken worden. Een zesde van zijn tijd werkt hij mee aan specifieke projecten die te maken hebben met de productiviteitsverbetering van verkopers. Meer informatie over Walter kun je vinden op zijn website: https://salescoach.be/

Wessel Berkman staat bekend als on- en offline commercieel expert. Met organisaties als De Commerciële Revolutie, The Social Selling Company  en IrisArke (social influencers als de nieuwe retailers) slaan ze met klanten links af in commercie en maken het verschil. Ze werken voor 1 klant per sector en laten zo ook afrekenen op behaalde resultaten. Zijn bestsellers zoals De Commerciële Revolutie, De kracht van Social Selling en LEF, het geheim van marktverstoorders ontrafeld dagen je uit om grote stappen te zetten.

Ben van der Burg was vroeger professioneel schaatser. Daar leerde hij op het randje van de menselijke mogelijkheden te balanceren. Nu probeert hij hetzelfde te doen in de digitale wereld. Hij doet dat bij Triple IT, waar hij commercieel directeur is. Daarnaast schuift hij regelmatig aan als commentator bij BNR-nieuwsradio en is co-host van de podcast De Technoloog.

Jan van Setten is een veelgevraagd spreker, auteur en expert in gedragsverandering, klantgerichtheid en (persoonlijk) leiderschap. Hij heeft een groot impact als spreker door zijn aangenaam confronterende stijl met humor en energie. Daar houd ik dan ook van als mede-Rotterdammer. Mijn motto is: leven is verwarrend eenvoudig. https://www.janvansetten.nl

Jochem Klijn wordt ook wel eens ‘De netwerkexpert van Nederland’ genoemd. Tegenwoordig geeft hij inspirerende lezingen, trainingen en seminars aan ondernemers, salesmanagers en accountmanagers over effectief https://netwerken.nl/. Ook verzorgt hij veel incompany-trainingen bij grote financiële instellingen en is hij als netwerkexpert actief voor ING.

Lennard Toma schrijft en adviseert organisaties over een volledig andere manier van organiseren waar floreren en werkgeluk de boventoon voert. In 2014 begon hij bij het marketing en IT bedrijf KeyToe. Hij wist de organisatie wist om te toveren tot een bijzonder progressieve organisatie. Een plek waar er geen management meer is en collega’s alles zelf bepalen.

Massimo Gagliotti helpt sales & marketingteams in contact komen met hun doelgroep, door hen te leren hoe moderne sales werkt. Velen zullen hem kennen van LinkedIn. Ik heeft vele bedrijven en organisaties mogen inspireren hoe je gebruik kunt maken van dit platform. En hij is de innovator van de Vendigi methode en founder van de Next generation sales community.

Paul Hassels Mönning helpt middelgrote B2B bedrijven in IT, Services en Verduurzaming aan meer omzetkansen en impact. Dit doet hij als salesgerichte B2B strateeg, programmamanager, trainer en auteur. Als oprichter van dutchmarq brengt hij ruim 25 jaar (inter)nationale, commerciële ervaring versterkt door een netwerk van de beste specialisten en oplossingen. Zie https://dutchmarq.nl/

Toni van Dam is managing partner van The Social Selling Company. Echte specialisten op het gebied van social selling. Ze bieden allerlei programma’s aan voor Voor management, sales en marketingteams. Ze zijn het meest bekend van een 3-stappen programma waarmee deelnemers een transitie ondergaan naar een nieuwe dagelijkse moderne routine in Social Selling.

Ynzo van Zanten is Econoom, ondernemer en initiatiefnemer van Green Inc. Maar vooral bekend als Chief Evangelist van Tony Chocolony. Hij reist de wereld af om het verhaal van Tony’s te verspreiden. Inmiddels verkoopt Tony’s Chocolonely al in grote delen van Noord Europa en de VS. In Nederland zijn ze de klassieke chocolademerken Verkade, Milka en Côte d’Or al voorbij. Hun lijfspreuk is bekend: samen chocolade 100% slaafvrij maken.

Ernst Wallinga is oprichter van Sellian. Ze bieden Marketing en Sales as a Service voor bedrijven in het B2B segment. In de praktijk betekent dit dat we vaak een combinatie van online advertising, zoekmachine optimalisatie, inbound marketing en smartbound sales toepassen. Wat dat oplevert? Een betere positie in de markt én een snellere groei van onze klanten.

Jeff Dadema is Managing Director en Trainer bij LetsGoActive training groep. Jeff is voormalig lid van de Commerciële trainers. Hij ontwikkelde met zijn team het Givability® programma, een effectief trainingsprogramma wat iedere medewerker vanuit Hospitality zelf een onderscheidend goede klantbeleving leert realiseren. Vanuit Givability® heeft Jeff een concrete salestip voor je.

Judith Smits http://www.judithsmits.com is netwerkexpert en weet alles over online netwerken. Ze is auteur van het boek De FUNfactor en is regelmatig zichtbaar in mediapublicaties waarin ze tips geeft hoe je (online) zichtbaar kunt zijn en klanten aantrekt. Daarnaast is Judith de presentator van De Netwerkshow Online en is ze moderator op diverse online business events.

Richard van Kray omschrijft zichzelf als https://www.deklantbetekenaar.nl/ pur sang”. Hij hekelt de conventionele trechtermodellen en brengt in korte tijd het begrip klantgerichtheid terug waar het hoort te zijn: “bij de mens”. Zijn unieke kijk op klanten geeft een totaal nieuwe invalshoek op verkoop. Hij laat zien en ervaren dat sales voor en van iedereen is, profit maar juist ook non-profit. Volgens hem moet systemen en modellen maar ook aangeleerd gedrag nooit leidend, maar te alle tijden dienend zijn aan de mens.

Sander Reijn; als presentatie-architect inspireert, begeleidt en helpt hij professionals zoals jij beter te presteren door anders te presenteren. Hij helpt je graag onderscheidend en memorabel te presenteren met of zonder PowerPoint. http://www.pptacademy.nl maakt presentaties beter, mooier en effectiever.

Mark van Beek is na een salescarrière van twintig jaar bij multinationals als Pepsico en Beiersdorf zijn eigen trainingsbureau gestart: The Better Sales Company. Hij helpt commerciële professionals om meer uit hun zakelijke relaties te halen en verzorgt trainingen op het gebied van sales, communicatie en mentale veerkracht. Hij heeft passie voor topsport en heeft in 2019 het boek Over Winnen uitgebracht, waarin je kunt lezen wat jij als professional kunt leren van topsporters.

Guido Thys https://www.guidothys.nl/is synoniem met “klant”. Met zijn Workshop Klanten Wegjagen heeft hij ondertussen meer dan 1.100 keer zijn publiek laten aanvoelen dat ze niet altijd voor 100% met klantwaarde bezig zijn, maar met belángrijke dingen. Hij is altijd in voor simpele redeneringen en dwarse benaderingen.

Joost van der Weijden is een ervaren trainer en presentator en helpt organisaties aan betere commerciële resultaten voor de lange termijn. Joost is op zijn sterkst in de ‘Handel & Industrie’ en waar het gaat om het inspireren en bewegen van teams en organisaties. Joost is een kei in het ontwikkelen van resultaatgerichte programma’s op maat. Hij is ook gevraagd spreker met als geroemde presentatie The Future of Sales https://www.door.nl/over-door/trainers/joost-van-der-weijden/.

Frans Reichardt https://www.fransreichardt.nl/ noemt zich ’de Klantenluisteraar’. Hij inspireert en motiveert organisaties te luisteren naar klanten. Frans schreef verscheidene boeken, waaronder Blije Klanten Bijten Niet – Ze Kwispelen! en het e-book Komt Een Klant Bij de Dokter dat je op zijn website gratis kunt downloaden. Welke tip geeft hij jou?

Gilbert Gooijers is medeoprichter en eigenaar van CM Groep B.V. in Breda. In 1999 bouwden zij op 20-jarige leeftijd hun bedrijf op rond het product SMS. Inmiddels hebben ze zo’n 300 man personeel, 10 kantoren wereldwijd en een jaaromzet van 90 miljoen. Ze bieden producten op het gebied van mobiele communicatie, identificatie en betalingen. Gilbert’s visie op pionieren, management en technologische innovatie weet succesvolle bedrijven keer op keer te inspireren en te motiveren.

Bas heeft de mooie combinatie van training en sales. Dat betekent dat hij klantgericht denkt en onderneemt, ook als oprichter van Dutch Training Professionals. Na een aantal jaren werkzaam te zijn geweest in diverse sales functies heeft Bas in 2007 de overstap gemaakt naar de wereld van training en coaching. Hij heeft gewerkt als trainer in vaste dienst bij onder andere Vergouwen Overduin en sinds begin 2012 is hij begonnen als zelfstandig trainer op het gebied van commercie en klantgerichtheid. Naast het geven van commerciële trainingen is hij zelf ook altijd actief gebleven op het gebied van verkopen en netwerken en combineert hij zijn trainingservaring met zijn eigen sales-ervaring.