Verloting

Na het Online Sales Seminar verloten we onder alle personen en bedrijven die een donatie hebben gedaan een exemplaar van een 50 onderstaande boeken. Daarnaast verloten we ook een aantal speciale gedoneerde producten en diensten. Als je hiervoor in aanmerking wilt komen, plaats je na je donatie de mededeling op je tijdlijn van Linkedin “Ik steun Stichting Het Vergeten Kind via www.onlinesalessaleminar.nl” met met de daarbij behorende hashtag.

Dus als je bijvoorbeeld in aanmerking wilt komen voor een van de tien hotelovernachtingen, plaatst dan de tekst” Ik steun Stichting Het Vergeten Kind via onlinesalesseminar.nl #lekkerslapen”

Voor de onderstaande producten en diensten gebruik je de bijgenoemde #hashtag

Wil jij starten met Blue10 of meer uit de Blue10 software halen? Wij helpen je graag tijdens een consult van 2 uur! Tijdens dit consult ondersteunt onze Blue10 Consultant je bij het opstarten en inrichten van de Blue10 software of bijvoorbeeld bij het optimaliseren van inkoop gerelateerde processen. Zo helpen wij jou op weg om in 2 uur Blue10 in gebruik te nemen en zo inzicht, rust en gemak te creëren in jouw financiële administratie.

Gebruik de hashtag: #blue10

Dagvoorzitter Jan-Peter Bogers biedt aan met jou het complexiteitsspel te spelen. In één tot anderhalf uur verkennen jullie samen een complex probleem dat jou en jouw organisatie bezighoudt. Bijvoorbeeld je strategische koers, je innovatief vermogen of betekenisvol ondernemen. Taaie materie, speels benaderd, met direct resultaat.

Gebruik de hashtag: #purpose

Bilderberg hotels biedt 10x een cadeau arrangement voor twee aan.  De ideale  mogelijkheid om even samen te genieten! En daar is Bilderberg dé ideale plek voor. De Bilderberg hotels zijn allen uniek gelegen, u kunt kiezen voor een verblijf in een van de grote steden, aan het strand, midden in de bossen of in het prachtige Limburgse heuvellandschap.

Gebruik de hashtag: #lekkerslapen

Giftvoucher voor 8 uurs vergaderarrangement voor 20 personen

Gebruik de hashtag: #meeters

Iedereen die een donatie doet maakt kans op een van de onderstaande boeken:

24 x Over Winnen – Mark van Beek

Hashtag #overwinnen

10x Experttips voor onweerstaanbare offertes – Natasja Hoogenboom

Hashtag #offertes

10x De Par5 Methode – Harro Willemsen

Hashtag #par5

5x Acquisitie voor Professionals – Jan-Willem Seip

Hashtag #acquisitie

5x Brainbound marketing – Paul Hassels Mönning

Hashtag #brain