Help mee

Help mee om samen zoveel mogelijk donaties binnen te halen voor Stichting Het Vergeten Kind.

Dit is een dag voor salesprofessionals, ondernemers en ZZP’ers met hart voor het salesvak. Het is dus joúw dag. Naast het kijken naar alle sessies en stellen van vragen kun je meer doen. Je kunt actief worden en van je laten horen, zowel voor, tijdens als na het seminar. Denk aan het Glazen huis of Live Aid. Start een initiatief en ondersteun deze dag!

Hieronder staan enkele voorbeelden ter inspiratie, maar gebruik vooral je eigen creativiteit. Maak van jouw idee een filmpje en we zullen alle initiatieven een plekje geven op deze dag. Laat de Vergeten kinderen niet in kou staan.

Alle opbrengsten van je acties kun je direct doneren op onze actiepagina van Stichting Het Vergeten Kind.

Actiepagina

Verstuur je filmpje naar ons

Als je ons materiaal stuurt groter dan 5MB (Filmpjes, afbeeldingen) gebruik dan een dienst als Wetransfer. Als je het filmpje zelf ergens online hebt gezet, stuur ons dan alleen de link.

Doe een challenge

Verzin een challenge, waarin je je klanten, collega’s of leveranciers uitdaagt. Organiseer een wedstrijd of benefietvoorstelling. Deel je challenge met de hashtag #saleshelpt

Verkoopacties

Organiseer een actie waarin je als salesprofessional laat zien wat verkopen is. Verkoop limonade, bedenk een speciale actie of ga met de virtuele pet rond in het bedrijf.

Doneer een product

Doneer een diensten of producten die wij gedurende de dag kunnen verloten of per opbod kunnen verkopen. Alle beetjes helpen!